Girl poweria Vääksyssä

Olet Katja Tukiaisen girl-taiteen fani. Viimeksi näin Katjan taidetta Turussa, nyt vaaleanpunaista tyttövoimaa voi fiilistellä Vääksyssä Danielson-Kalmarin huvilassa.

Tänä kesänä Katja Tukiaisella ja Matti Hagelbergilla on yhteisnäyttely Katjan ja Matin Etsivätoimisto. Nimi tulee taiteilijoiden yhteisen ateljeen nimestä. Ateljeessa molemmat taiteilijat ovat jo yli 20 vuotta etsineet totuutta omalla tavallaan.

Matti Hagelberg on minulle vieras, mutta selvästikin taitava ja kekseliäs sarjakuvataiteilija, joka on tunnettu ja tunnustettu ja joka on jo 25 vuotta opettanut tulevia sarjakuvataiteilijoita Aallossa.

Katja Tukiainen on kuvataiteen tohtori Kuvataideakatemiasta ja jo pitkän kansainvälisen uran tehnyt kuvataiteilija, joka parhaiten tunnetaan girl power taiteestaan.

Katjan töissä on vaaleanpunaista hattaraa, haltijoita, bambeja, yksisarvisia, satuaaseja ja ihanaa leikkisyyttä. Ne tuovat iloa ja mielestäni ne vahvistavat tyttöyttä, mikä on aivan mahtavaa ja vahvan feminististä!

Vanha huvila luo kauniit puitteet näyttelylle. Ja huvilassa toimiva kahvila levittää pullan tuoksua ihan joka puolelle huvilaa 🤩 ja tämäkin on Museokorttikohde! Mukanani ollut teini pääsi ilmaiseksi (alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi), joten erittäin mahtavaa ja ilmaista hupia!

Näyttely on avoinna 6.8. asti. Lämmin suositus ❤️

Satuaasi aavikolla? Virallisesti Rider on the storm, ei ehkä yhtä synkkä näkemys kuin Doorsilla
Kolme hyvää haltijaa?
Mukanani ollut teini kertoi että tästä tulee mieleen oma sisko ❤️ Taulun nimi on Peace Bird
Mitäs me tytöt (taideteosta ei koskettu kuvaustilanteessa)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaikille meille entisille tytöille

Näyttely on myyntinäyttely. Toivottavasti nämä ihanat taulut löytävät hyvät uudet kodit. Olisipa kolme tuhatta euroa rahaa niin ostaisin oman suosikkini omakseni.

Kiitos Katja inspiroivasta taiteesta! Juuri tätä minä nyt tarvitsinkin! Taidetaan tulla vielä toistekin kesän aikana.

Näyttelystä ja huvilasta tietoa Asikkalan sivuilta.

Huvilan isosta salista pääsee terassille ja puutarhaan

2 thoughts on “Girl poweria Vääksyssä

Add yours

  1. Vääksyssä on tarkoitus lähteä syksyllä käymään, harmi että tämä näyttely tulee tässä tapauksessa missattua. Tuo huvila itsessäänkin on kuitenkin kiinnostavaa päästä näkemään, niin todennäköisesti sitä tulee kuitenkin käytyä katsomassa.

Vastaa

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: