Miua eli kahvilasuositus: Helkatti

Taas täällä. No kun lapsi halusi..

Helkatti, Helsingin Kissakahvila on yksi suosikki kahviloistani.

Helkatissa on kaikki kohdallaan; valittu tyyli, kissat ja niiden elämää viihdyttävä sisustus, hyvä kahvi ja kaakao, herkku ruoka ja kakut. Ei ihme että Helkatti on valittu Helsingin vuoden kahvilaksi 2016.

Helkatti on kahdeksan kissan koti ja avoinna myös meille kissojen ystäville.

Kissakahvila Helkatti, kissat, Helsinki, Kissakahvila, kahvi

Helkatti, catcafe, Kissakahvila, kissat, HelsinkiHelkatti, Helsinki, Kissakahvila, kahvila, kissat, Helkatin lautanen

Helkatin lautanen tarjoaa hyvän suolaisen palan ennen makeaa kakkutarjotinta..

Puu, Helkatti, kissat, Kissakahvila, catcafeLeikkisä kissa, Herkules, Kissakahvila, Helkatti, HelsinkiHerkules, Kissakahvila Helkatti, kissat, kahvila, HelsinkiKissakahvila Helkatti, kissat, HelsinkiHelkatti, Helsinki, kahvila, Kissakahvila, kissat

Kahvila on kahdeksan miukun koti, joten meidän vieraiden on muistettava että kahvilassa mennään kissojen ehdoilla.

Kissat ovat erilaisia persoonia, joku on leikkisämpi ja joku vähän jörömpi. Viimeksi saimme houkuteltua pari kissa leikkiin, mutta aina se ei onnistu. Olen huomannut (tai ehkä sattumaa) että aamuisin kissat ovat virkumpia.

Kahvilan sisustus palvelee kissojen elämää, on kivoja piiloja, kiipeilymahdollisuuksia ja nukkumapaikkoja. Kissa voi kiivetä ylös hyllyn päälle ja nukkua siellä turvassa innokkailta faneilta.

Kahvilan viehättävä, kodikas tyyli pitää vielä vessassakin. Vessassa on hämyisä valaistus ja se on kivalla tavalla koristeltu. Suloisinta on kuitenkin tuolilla nukkuva kissa. Hän on puikahtanut vessaan oven kissan mentävästä aukosta.

Kenelle?

Sopii kaikille kissojen ja hyvän kahvin ystävällinen

Vinkki

Kannattaa varata ”pöytä”. Kahvila on todella suosittu ja joka kerta kun olen vieraillut, on ilman varausta sisään pyrkiviä jouduttu käännyttämään ovelta ja joskus olen todistanut todella isoja pettymyksen hetkiä.

Helkatin jengillä on sisarpaikka Tampereella, vink vink..

P.S Jutun kuvat ovat toukokuun visiitiltä, sen jälkeen mm. Helkatin lautasen sisältö on muuttunut. Sekin on hyvän kahvilan merkki: menu elää!

Vastaa

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: