Kahden hotelli(varaukse)n loukussa

Ups, I did it again. Nokun se on niin helppoa… Varasin kahdesta eri hotellista yöpymisen samalle ajankohdalle. Ja nyt en tiedä kumman valitsen.

Varasin ensin Booking.comin kautta hotellin Nerjasta, läheltä rantaa.

Minulla oli muutaman kriteeri. Tietysti ensin se että matkustan perheen kanssa, joten olisi kiva että me kaikki neljä olemme samassa tilassa ja varmuuen vuoksi hotellissa pitää olla uima-allas. No, löysinkriteereihin sopivan Hotel Plaza Cavanan, jossa kolmen yön yöpyminen maksaa 528 euroa. Hinta sisältää aamiaisen. Matkaa lähimmälle rannalle, Playa de Salónille, on noin 300 metriä ja Playa de la Calahondalle noin 200 metriä.

No, kun olin varannut lennot Norwegianin kautta ajattelin, että voisihan sitä katsoa löytyisikö Hotels.comin kautta jotain yhtä edullista ja rannalla olevaa, ja josta kuitenkin saisi Norwegian CashPointseja (kyllä, sisäinen Sulo Vilénini iski). Ja löytyihän sieltä. Toboso. Kolmen yön yöpyminen tässä majoitusliikkeessä maksaa 582 euroa. Hinta sisältää aamiaisen.

Tämän huoneiston etu on juuri siinä että se on huoneisto, johon kuuluu keittiösyvennys. Matkaa Playa de Salónin rannalle on noin 150 metriä ja Playa de la Calahondalle noin 100 metriä. Kaksi rantaa kivenpukkaisun päässä!!!

+/- Meillä on vuokra-auto, Plazassa on parkkipaikkoja mutta jos ymmärsin oikein, sinne mennään autohissillä (APUA!! ne ovat vihattavia laitteita, ainakin joskus sellainen on ollut Stokkan parkissa ja viimeksi jouduin sellaiseen TurussaHamburger Börssissä..). +Kuvissa Plaza näyttää ehkä vähän kivemmalta, mutta mutta.. tämä on taas näitä toisaalta ja toisaalta juttuja: -toisaalta olisi mahtavaa jos olisi keittiö, +toisaalta kattouima-allas näyttää kivalta.

Ja vaikka autohissit ovat kamalia, niin onko vielä kamalampaa jos ei ole ollenkaan parkkipaikkoja. TripAdvisorissa Toboson arvio on tasan neljä ja Plaza Cavanan arvio on myös tasan neljä… Miten mä tämän ratkaisen?

Nerja, playa

Olen siis kahden varauksen loukussa. Kumman mä valitsen? Lähellä rantaa olevan, vai vielä lähempänä rantaa olevan? Vai pitäisikö valita kolmas vaihtoehto? Musta hevonen tai tässä tapauksessa ylläri hotelli?

Käykö teille muille ikinä näin?

**

Jos haluat kokeilla Booking.comia niin tästä linkistä varaamalla saat 10% alennuksen varauksestasi. Samalla myös minä saan 20 euroa. Voin suositella palvelua, koska normaalisti varaan lähes kaikki majoitukset Booking.comin kautta.

Vastaa

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: