Kuopiossa työmatkalla, taas..

Täällä taas, Kuopiossa työmatkalla. Itseäni ilahdutaakseni varasin yöpymisen Scandicista. Vaihtelua Kuopion hotellikokemuksiin!

Varasin standard kahden hengen huoneen. Superior olisi ollut muutaman kympin kalliimpi, mutta en huonekuvausten perusteella (Booking.com) huomannut muuta eroa kuin että silloin olisin saanut järvinäköalan.. Scandic on ihan kauniilla paikalla, Kallaveden rannalla, joten ehkä olisi pitänyt maksaa se muutama kymppi järvinäköalasta…

Millainen kokemus Scandic sitten on? No, sänky on hyvä, huone on ihan viihtyisä mutta voisi tosiaan olla missä vaan. Näissä ketjuhoteilleissa on se ominaisuus, että silloinkin kun haetaan persoonallisuutta ollaan aivan samanlaisia kuin kaikki muutkin.

Kuopio, Scandic, IKEA, työmatka

Tämä on tällaista IKEA estetiikkaa

Kokemukseni Kuopion Scandicista on kuitenkin ihan positiivinen, kuten muuten mm. Lahden Scandicistakin, jossa olen ollut pari kertaa kokousvieraana.

img_6271, Scandic Kuopio

Kuopion Scandicissa palvelu on tasaisen hyvää. Aamiainen on hyvä (ei mielestäni huippu), lehtiä on saatavilla.

Illalla olisi ollut mahdollista saunoa ja uida, mutten ihan ennättänyt kun kävin keskustassa tapaamassa ystävää ja nauttimassa paikallisen meksikolaistyyppisen ravintolan img_6268, Scandic Kuopioantimia. Ja hotellille takaisin saapuessani olin myös melkoisen täynnä, joten ajatus saunaan menosta ei ehkä olisi sitten innostanut. Harmitti vähän että jäi hotellinuima-alas testaamatta. Niinpä vietin iltaa sängyllä pötkötellen ja telkkarista hyvää sarjaa tuijotellen.

Niin, entäpä se visiitti sinne meksikolaiseen ravintolaan? Kuopion Panza on Sokoksen vastapäätä, kätevästi saavutettavasti myös, ja erityisesti, jalan.

Ikävä kyllä illalliselle lähtiessäni satoi vettä (joo, yllättävää), joten ajelin ravintolalle autolla.. Joten kun reipas tarjoilijapoika kyseli juomatilausta, pyysin kuumaa kaakaota. Sitä tässä selvästi opiskelijoiden suosimassa ravintolassa ei ollut tarjolla, mutta minulle suositeltiin talon sitruunalimonadia, ja se olikin oiva valinta nachojen kanssa, joita nautimme alkupalaksi. Naksuje kanssa oli tarjolla hyviä dippejä;

img_6264, Panza, Kuopio, köyhät ritarit
Panzan köyhät ritarit jätskillä ja kinuskilla. Koristeena korianterin kukka. Nam..

Seuralaiseni söi ihanan näköisiä pehmeitä tacoja, ja minä etenin suoraan jälkipalaan. Lyhyeltä listalta valitsin jälkipalaksi köyhiä ritareja (ei järin latinoa, mutta hyvää).

Panza on sisustettu värikkäästi ja näyttää että huonekalut on dyykattu roskalavalta, ja se sopii paikkaan oikein hyvin.

Suosittelen Panzaa meksikolaisruuan tai oluen ystäville tai rentoon seurusteluun. Myös Jyväskylään on avattu Panza. Kurkkaa ravintolasta lisää sen omilta sivuilta. Kuopion  paikan osoite on Ajurinkatu 16.

img_6259, Scandic, Kuopio, työmatka

Työreissu Kuopiossa oli jälleen mukava. Tykkään käydä kaupungissa ja aina jos aikaa jää niin vähän tutustua kaupunkiinkin. Uskon että yövyn Scandicissa toisenkin kerran.

+Järven rannalla

+Perus kiva ja siisti

+Hyvä aamiainen

+Helppo tulla omalla autolla, ilmainen parkki

-Ketjuhotellin persoonattomuus

Vastaa

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: