Lontoo, here we go

Tätä matkaa on odotettu! Ja nyt se toteutui. Jippijee!

Makaan hotellihuoneessa St George Driven Comfort Innissä. Olen herännyt pimeällä kello viisi.

Lapset nousivat kiltisti vaikka piti herätä muinaisen joulukirkon aikaan.

Lento tuntui lasten ajassa ikuisuuden mittaiselta vaikka se kestikin normi aikaa vain kolme tuntia. Ja kaikki sen jälkeen kun lentokone pysähtyi ulosmenotunnelin eteen onkin kestänyt tovin.

Lentokoneellinen ihmisiä liian suurten matkatavaroiden kanssa purkautuu hitaasti, ihmiset rajatarkastuksessa matelevat aitauksissa hitaasti, ja junalipun jonotus kesti tovin samoin junan odotus ja matka tavisjunalla Gatwickista Victorialle. Lasten mielestä myös noin 8 minuutin kävely aseman ulko-ovelta hotellille kesti liian kauan. Mutta Oi iloa kun saimmekin huoneen ennen aikaa ja pääsimme pieneen mutta siistiin huoneeseemme.

Täällä me nyt pötkötämme sängyillä on surfaamme hotellin tarjoaman wifin avulla pitkin maailmaa. Kohta lähdemme ihan livenä tallaamaan Lontoon katuja ja tänään käväisemme iltapäivävisiitillä Bukinghamin palatsissa.

Täältä tähän

Norwegian siivin, halvat lennot, Lontoo, London

Vastaa

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d