Miksi mennä merta edemmäs kalaan kun voi olla omassa saaressa

Miksi mennä merta edemmäs kalaan, kun lähelläkin voi nautiskella.

Kotimaan matkailua voi tehdä vaikka lähimetsässä, mutta jos haluaa irtautua arjesta, kannattaa lähteä yönylimatkalle. Jokainen voi valita oman mieltymyksen mukaan tykkääkö irtiottaa arjesta kaupungissa vai maalla.

IMG_1306, mökki, mökkiloma, vuokramökki, Loppi, saari, kotimaan matkailu
Majasaaren saunamökki on ihanteellinen pulahdukselle

Jos tykkäät mökkeillä mutta et omista kesämökkiä niin hyvä ihminen, vuokraa mökki. Huvila.net-sivuston kautta löytyy valtavasti kivoja mökkejä ja yksi helmistä on Karkkilassa Anttilan tilan Majasaaren lomamökki.

Lapset antoivat kauniille mökille ***/*****. Pieni pudotus johtui siitä ettei ranta ollut kovin kiva, koska ”se syveni tosi nopeesti”.

Lasten uimahalukkuus on suurempi kuin uimataito, joten rannan syvyys hieman haittasi polskuttelua.

Sen sijaan polskuttelua ei haitannut ilmojen pilvisyys. Lämmin toukokuu oli jo ennättänyt lämmittää Vähäveden järven veden miellyttävän (tämä on kyllä kiistanalaista) lämpimäksi.

IMG_1317, mökkiloma, mökki, vuokramökki
Saunapolku

Sauna lämpesi joka päivä ja se onkin Majasaaren mökillä ainut paikka peseytyä, sillä mökissä ei ole suihkua eikä sisävessaa.  Mökin takana on sen sijaan erittäin hieno huussi.

Keittiöön tulee kyllä vesi, joten astiat ja kädet on helppo pestä keittiössä, vessamatkoilla kädet voi pestä huussin seinälle asetetussa pesupaikassa.

IMG_1310, huussi, mökkiloma, vuokramökki
Huussi on siisti ja mukava, seinässä on ”vesipiste”

Mökillä ei siis ole kaikkia mukavuuksia ja juomaveden vuokralainen saa vuokraajalta. Purkkivesi ja jyrkähkö ranta ovat mökin miinuksia, mutta plussaa onkin sitten kaikkia muu: sijainti, mökki itsessään ja vielä tapa, jolla mökille tullaan. Saari-mökille mennään tietysti veden yli, mutta tälle erityiselle mökille ajellaan omalla lautalla. Lautta on kuin uiva laituri, jossa on perämoottori.

IMG_1300, Majasaaren mökki, mökit, vuokramökki, saari, kesäloma

Suosittelen lämpimästi Majasaaren mökkiä Sinulle, joka nautit vedestä, saunomisesta ja siitä että mökki on metsän siimeksessä. Mökin pihassa ei tarvitse kuvitella miten paljon työtä sen ylläpito vaatii..

Saaressa voi nauttia aivan omasta rauhasta. Molemmin puolin tosin on naapureita, mutta se ei tätä lomaa haitannut. Lauttamatka on noin 100 metriä. Lauttaa on helppo operoida, lapset oppivat sen samantien.

IMG_1308, Majasaaren mökki, mökit, kesäloma, vuokramökki, saari, saaressa, kesä, oma lautta

Mökki on sisustettu kivasti ja se on viihtyisä. Kaikki tarvittava on, mutta ei tietenkään samanlaista luksusta kuin mökeillä joissa on astianpesukoneet ja pyykinpesukoneet ja sisäsaunat ja kylpyhuoneet ties millä hierovilla suihkuilla.

Jos mökkiloma ei nappaa niin ainahan kotimaassakin voi lomailla hotellissa, Varaa hotelliyöt kotimaan matkoille tästä.

Vastaa

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: