Kuopion Atlas

Käyn aina välillä Kuopiossa työmatkalla ja ensimmäisellä matkalla hotelliksi valikoitui perinteinen Hotelli Atlas.

Hotelli sijaitsee torin laidalla, aivan keskeisellä paikalla. Se täytti hyvin tarpeeni: levätä ja valmistautua työkeikalle. Ja ensimmäisen visiitin jälkeen olen yöpynyt hotellissa muutaman kuukauden välein yhteensä neljä kertaa.

Hotellissa on vaihtunut omistaja (nykyisin osa Rantasipi-ketjua ), mutta se ei juurikaan näy asiakkaalle päin. Olen varannut käyntini aina samalta henkilöltä ja huoneet ja aamiainen on aina ollut ok.

Ainoa ikävä juttu näissä ketjuissa on että ellei aiempaa kontaktia hotelliin ole, on kaikki kommunikointi kasvotonta.

Paikan päällä olen saanut aina hyvää palvelua sekä vastaanotosta että ravintolasta. Ravintola on nyt Grillsson Steakhouse & Bar ja se tarjoaa -ylläri ylläri- grillattua lihaa. Riippuen väsymyksen määrästä, olen syönyt joko hotellin ravintolassa tai jossain lähistön ravintolassa (hyviä nepalilaisa kaksikin aivan lähellä, Mount Sherpa ja MANDALA RESTAURANT ).

Ainakin yhden kerran nautin ylikypsää possua ja viimeksi aivan mahtavan hampurilaisen (BLACK ANGUS BBQ-VISKIBURGER). Hamppari on tietysti melko kallis, mutta erittäin herkullinen (pihvi oli lihataivaasta) ja eri täyttävä. Mutta ei kuitenkaan niin täyttävä etteikö burgerin jälkeen olisi voinut nauttia panna cottaa jälkipalaksi. Panna cotta oli pettymys, mutta, toisaalta, ei niin hyvä panna cotta on kuitenkin ihan syötävää…

Yksi suuri miinus tässä Kuopion keskustan hotellissa on parkkeerauksen kiemurat.

Carlsonin parkkihalliin on helpompi löytää kuin Tori-parkkiin, mutta Tori-parkki on käyttäjäystävällisempi jos asuu Atlaksessa.

Molemmat parkit maksavat yöpymisen yhteydessä 10 euroa / vrk, joten hinta on ihan sopiva. Toivoisin, että ohjeistus Tori-parkkiin olisi selkeämpi ja netistä löytyisi sisäänajo:n osoite, jonka avulla navigaattori voisi ohjata väsyneen matkaajan parkkihalliin.

Mä en nyt mitään tähtiä anna, mutta itse ainakin aion käyttää Atlasta jatkossakin työmatkoillani ja suosittelen sitä Sinullekin, jos arvostat rauhallista ja siistiä hotellia ja hyvää palvelua.

p.s. Viereisellä torilla on Kuopion kauppahalli, josta voi ostaa mahtavia ruokatuliaisia, viimeksi löysin savustettua siikaa, herkullista leipää sekä taateleita irtomyynnistä.

 

Teksti, täti

Vastaa

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d